Luptătoarea Ana Maria Pavăl a reţinut astăzi, la Cluj, un suspect periculos GALERIE FOTO

Luptătoarea Ana Maria Pavăl a reţinut astăzi, la Cluj, un suspect periculos GALERIE FOTO
Luptătoarea Ana Maria Pavăl, desemnată de două ori drept cea mai bună sportivă a Clujului, s-a transformat astăzi într-o elevă a Şcolii de Poliţie.

Multipla campioană națională de lupte libere a făcut parte dintr-un echipaj de poliție care a intervenit pentru reținerea unui suspect periculos. Sigură pe sine, receptivă la indicațiile profesorilor și colegilor, dovedind o atenție distributivă de invidiat și o condiție fizică pe măsură, Ana Maria Pavăl și-a sprijinit colegul de patrulă și a reușit să încătușeze și să conducă la arestul poliției o altă persoană din anturajul suspectului periculos.

Toate acestea au făcut parte din scenariul de intervenție polițienească pregătit și pus în scenă de cadrele didactice și elevii anului I ai școlii clujene de poliție. În continuarea programului zilei, Ana Maria Pavăl a trecut de partea cealaltă a catedrei, devenind din elev profesor și a desfășurat un antrenament de lupte libere cu elevii școlii.

La finalul zilei, luptătoarea a primit o Diplomă de Excelență din partea directorului școlii, comisarul-șef de poliție Tanco Alexandru.

Evenimentul, devenit o tradiţie, face parte din agenda manifestărilor dedicate Zilei Poliţiei Române, din 25 martie, fiind menit să promoveze profesia de poliţist şi imaginea şcolii.

De-a lungul anilor invitaţia Şcolii de Poliţie a fost acceptată de mai multe personalităţi române, printre care actorul Dorel Vişan (2011), cântăreaţa Anamaria Georgescu (2006), folkistul Emeric Imre (2013), fotbalistul Tony de Silva (2009), judoka Corina Căprioriu (2012), fotbalistul Ricardo Cadú (2014), reprezentanţi ai instituţiiei prefectului şi a primăriei, ziarişti şi elevi ai unor şcoli partenere (Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai" Cluj-Napoca - 2006 şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu" Oradea - 2011).

Comenteaza