MAE: Un român, printre victimele tragicului accident feroviar din Grecia

MAE: Un român, printre victimele tragicului accident feroviar din Grecia
| Foto: Profimedia Images

Un cetăţean român a fost identificat printre persoanele decedate în urma accidentului feroviar produs în Grecia în noaptea de 28 februarie spre 1 martie, a anunţat sâmbătă Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că autorităţile elene au notificat Consulatul General al României la Salonic că un cetăţean român a fost identificat printre persoanele decedate în urma accidentului feroviar din noaptea de 28 februarie spre 1 martie.

Reprezentantul oficiului consular român a informat de urgenţă familia persoanei decedate, cu care se afla deja în contact direct, ca urmare a semnalării dispariţiei persoanei în cauză, fiind puse la dispoziţie informaţii cu privire la procedura de eliberare a certificatului de deces românesc şi a celorlalte documente necesare repatrierii trupului neînsufleţit în România.

Repatrierea trupului neînsufleţit se va realiza după finalizarea, de către autorităţile elene, a tuturor procedurilor specifice în astfel de situaţii deosebite”, precizează MAE.

Marţi seara, un tren de pasageri cu peste 350 de călători s-a izbit frontal de un tren de marfă, lângă oraşul Larissa.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza