Maghiarii se înghesuie să vadă Cluj Arena UPDATE

Maghiarii se înghesuie să vadă Cluj Arena UPDATE
În cadrul Zilelor Maghiare, organizatorii au decis să le ofere doritorilor şi un tur al noului stadion. Cererea a fost surprinzător de mare.

Interes foarte mare pentru turul Cluj Arena, inclus ca eveniment în cadrul Zilelor Maghiare. Organizatorii s-au văzut nevoiţi astăzi să roage publicul să nu mai facă înscrieri, pentru că numărul de locuri a fost depăşit.

"Am decis să organizăm un tur ghidat al arenei pentru că se împlinesc 100 de ani de la inaugurarea primului stadion din Cluj, exact pe locaţia unde se află acum Cluj Arena.  Având în vedere că este un tur ghidat, am impus restricţii de locuri. Vor participa şi români, şi maghiari. Ghidul va veni din partea constructorului şi va vorbi în româneşte, despre derularea şi stadiul lucrărilor, iar dacă vor fi turişti maghiari, traducerea o va asigura vicepreşedintele Consiliului Judeţean Fekete Emoke", a spus Talpas Botond, purtător de cuvânt al evenimentului.

UPDATE La ora 16.00, aproximativ 120 de persoane au venit să facă un tur al stadionului, însoţiţi de Fekete Emoke şi de un reprezentant al ACI, constructorul arenei. Marea majoritate au fost clujeni de etnie maghiară. Vizita a durat o jumătate de oră, iar în timpul ei lucrul la arenă nu a fost oprit.

Comenteaza