News alert Mai multe drumuri din Cluj, închise traficului rutier

Mai multe drumuri din Cluj, închise traficului rutier

Din pricina condițiilor meteorologice deosebite înregistrate pe parcursul zilei de miercuri, mai multe drumuri județene au fost afectate de nămeții de zăpadă formați pe carosabil.

UPDATE: În urma intervenției prompte cu autovehicule și utilaje speciale de îndepărtare a zăpezii de pe carosabil, drumurile județene 103K Căpuș - Agârbiciu – Râșca și 107P (locul cunoscut sub numele de ”Grinzi” înspre Mărișel) au fost redeschise traficului rutier.

Drumul județean DJ 108C Răchițele – Doda Pilii rămâne, momentan, închis traficului rutier, echipajele de intervenție acționând la această oră pentru remedierea situației și pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea traficului rutier și pe acest drum.

Totuși, participanții la trafic sunt rugați să aibă în vedere faptul că traficul rutier se desfășoară în condiţii specifice de iarnă pe majoritatea drumurilor județene situate pe raza județului Cluj, cu precădere în zona montană și submontană. În acest context, șoferii sunt rugați să își ia măsuri suplimentare de siguranță, specifice traficului în astfel de condiții deosebite. Date fiind particularitățile meteorologice specifice sezonului rece, situația este foarte dinamică și cunoaște schimbări rapide, de la o oră la alta, astfel încât se recomandă luarea tuturor măsurilor necesare și prevăzute de Codul Rutier pentru a ajunge cu bine la destinație.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

În aceste condiții, aducem la cunoștința participanților la trafic faptul că, prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat, Consiliul Județean Cluj a luat decizia de a închide/restricționa temporar circulația rutieră pe drumurile județene DJ 103K Căpuș - Agârbiciu - Râșca, DJ 107P (locul cunoscut sub numele de ”Grinzi” înspre Mărișel) și DJ 108 C pe direcția Mărgău - Ic Ponor, până la remedierea acestor situații neprevăzute.

Informăm că, la această oră se intervine cu autovehicule și utilaje speciale pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea traficului rutier pe drumurile județene menționate.

De asemenea, pe majoritatea drumurilor județene situate pe raza județului Cluj, cu precădere în zona montană și submontană, traficul rutier se desfășoară în condiţii specifice de iarnă. Date fiind particularitățile meteorologice specifice sezonului rece, situația este foarte dinamică și cunoaște schimbări rapide, de la o oră la alta, astfel că recomandăm participanților la trafic să ia toate măsurile necesare și prevăzute de Codul Rutier pentru a ajunge cu bine la destinație.

Comenteaza