Mai multe străzi din Cluj-Napoca rămân mâine fără gaze

Mai multe străzi din Cluj-Napoca rămân mâine fără gaze
Mai multe străzi din Cluj-Napoca rămân mâine dimineaţă fără alimentarea cu gaze naturale, din cauza unor lucrări de modernizare a reţelei, anunţă E.On Gaz.

Este vorba de străzile Giordano Bruno, Corneliu Coposu - partea cu numere impare până la strada Metalul Roşu, Maiakovski, Timişoarei, Trandafirilor, Atelierului, Depoului, Poienarilor, Piatra Craiului, Soarelui, Metalului şi Strungarilor. Acestea rămân fără gaze naturale datorită unui proiect de investiţii pentru modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale pe străzile Căii Ferate, Giordano Bruno, Olteniei, Tăbăcarilor, Codrului, Gării şi Papiu Ilarian, ale cărei costuri se ridică la aproape cinci milioane de lei şi care vizează înlocuirea a şase kilometri din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din municipiul Cluj-Napoca.

Reluarea distribuţiei de gaze naturale se va efectua treptat, "cel mai probabil începând cu ora 16", conform anunţului. "Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaze, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie", mai arată compania.

 

Comenteaza