Mai rar aşa ceva! Un infractor urmărit național s-a dus de bunăvoie în mijlocul duşmanilor

Mai rar aşa ceva! Un infractor urmărit național s-a dus de bunăvoie în mijlocul duşmanilor
Un tânăr condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate s-a autodeconspirat în faţa jandarmilor clujeni.

Infractorul s-a prezentat în jurul orei 10:00 la sediul DIICOT, solicitând anumite informații referitoare la un dosar. Jandarmul aflat de serviciu i-a solicitat tânărului un act de identitate, iar, din cauza comportamentului său suspect, a decis să verifice identitatea lui în baza de date a Jandarmeriei.

"Cu această ocazie, subofițerul de serviciu la sediul DIICOT Cluj a depistat faptul că persoana din fața sa era urmărit național pentru sâvârșirea unor infracțiuni, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate", au specificat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj.

Jandarmul clujean l-a reținut pe tânăr și a solicitat sprijinul colegilor, după care l-a predat Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj pentru continuarea demersurilor legale.

Infractorul, M.D., un bărbat de 31 de ani din localitatea Poieni, avea de executat două pedepse cu închisoarea, una de patru ani pentru furt calificat, iar alta de trei ani și şase luni pentru săvârșirea infracțiunii de acces fără drept la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare fără drept.

Comenteaza