Malurile Someşului, scoase la vânzare în Cluj-Napoca

Malurile Someşului, scoase la vânzare în Cluj-Napoca
| Foto: Facebook

O placă pe care scrie "De vânzare" a răsărit pe malul Someşului, lângă sensul giratoriu de lângă benzinăria MOL, din cartierul clujean Grigorescu. 

Ce se mai vinde la Cluj-Napoca? După ce au început defrişările în pădurile oraşului care au devenit proprietate privată, acum cineva le-a pus gând rău şi malurilor Someşului. 

"Azi, pe la 19:30, era montată în perimetrul îngrădit o placă "De vânzare", lângă care se agitau doi polițiști locali și un domn. Am revenit pe la 20:30 și placa nu mai era, dar terenul a rămas îngrădit.

E vorba de zona dintre Someș și sensul giratoriu de lângă MOL Grigorescu. Probabil au dat jos anunțul cu numărul de telefon pentru că le lipseau ceva avize, dar mă aștept să reapară în zilele următoare.

Deci s-a scos la vânzarea o zonă de promenadă foarte faină. N-am nimic cu vânzătorul, însă cred că autoritățile ar trebui să ia serios în considerare să joace rolul de cumpărător. Dacă se confirmă intenția de vânzare, desigur", se arată într-o postare de pe grupul de Facebook Clujul Civic. 

Subiectul de discuție a stârnit reacții din partea clujenilor: 

"Următorul teren de vânzare va fi cel de sub Someş".
"Am văzut anunţul... şi mi-a luat ceva timp să mă dezmeticesc. Acolo mere un P+8".
"Stat de proști ca să retrocedezi acolo teren".
"Un bloc, repede, nu cumva să rămână petic de verdeață în Cluj!"
"Perfect, va fi betonat și Someșul".
"Tot ce e bun trebuie să dispară: urmează bloc... orice spațiu verde se retrocedeaza băieților deștepți".
"Am copilărit în zonă, așa că întreb: cum i-au dat teren acolo, când zona este fix umplutură de mal de când s-a făcut acea primă centură de pe malul Someșului? Avea strămoșul individului teren în albia Someșului? Imbecilități a la Cluj. Ce să construiești acolo, în umplutura de mal?".
"Acolo e umplutură de când s-a făcut centura. Unde e asfaltul pe acolo trecea Someșul. Casele erau pe partea cealaltă. Ce terenul lui pește avea cineva în albia Someșului?".

Comenteaza