Mama copilului ajuns la spital în comă, mâncat de viermi şi muşte, reţinută

Mama copilului ajuns la spital în comă, mâncat de viermi şi muşte, reţinută

Mama unui copil de 9 ani din Dej, judeţul Cluj, ajuns vineri în comă la spital, mâncat de viermi şi muşte, a fost reţinută.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Poliţia Dej a fost sesizată vineri de către reprezentanţii Spitalului Municipal Dej că un copil de 9 ani, din oraşul Dej, a fost transportat la spital în comă.

Copilul avea pe corp multiple leziuni.

„În urma verificărilor efectuate la faţa locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal.

Totodată, a fost sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj”, a informat Poliţia Cluj.

Ulterior, mama copilului a fost reţinută pentru 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj şi va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit „Dejeanul”, copilul a ajuns la spital cu răni şi necroze pe tot corpul, iar medicii au spus cp era pur şi simplu mâncat de viermi şi de muşte. Se pare că era în grija mamei, însă era mai mult supravegheat de bunică, pentru că mama lipsea des de acasă.

De la spitalul din Dej, copilul a fost transferat în stare critică la Cluj-Napoca, dar medicii sunt pesimişti cu privire la şansele acestuia de supravieţuire.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza