Mamă şi fiică, bătute de un fost poliţist

Mamă şi fiică, bătute de un fost poliţist
Cică mezinul familiei ar fi luat un bob de strugure de pe via de la scara blocului său.

Ana Aurora, o femeie în vârstă de 57 de ani, pensionară de boală, se afla ieri seară, în jurul orelor 21:30, împreună cu fiica sa şi cu nepoţelul în faţa blocului lor, situat în centrul municipiului Câmpia Turzii.

„Eu măturam în faţa blocului, fiindcă tocmai se încheiase o petrecere la nişte vecini, prilejuită de întoarcerea fiicei lor din Italia, şi rămăseseră ceva mizerie pe acolo. Deodată, a apărut în faţa noastră, teribil de furios, vecinul de la blocul din spate, Tiberiu Ş., un fost poliţist, recent pensionat, acuzându-l pe nepotul nostru de 13 ani că i-ar fi mâncat un bob de strugure de pe via care se întinde la scara sa.

I-am spus clar că băiatul n-a făcut acest lucru, fiindcă noi avem struguri de la ţară, după care l-am lăsat să tot bombănească de unul singur şi nu i-am mai dat atenţie. Însă la un moment dat l-am văzut cum se repede la mine, zicându-mi: <Dacă nu te-a educat nimeni, te educ eu!> Şi mi-a cărat două palme, după care mi-a rupt coada de la măturoi, ca pe-un vreasc şi a început să mă altoiască peste umăr şi în cap, cu el ", îşi începe povestea femeia cătrănită foc, având un bandaj mare în dreptul urechii drepte.

Văzând ce se întâmplă, fata femeii, în vârstă de 36 de ani, a sărit să o apere, însă a căpătat şi ea câteva lovituri peste mână, în timp ce-şi ferea capul, ţinta preferată a vecinului lor. "Eu, de 38 de ani de când sunt măritată, n-am primit măcar o palmă de la bărbatu-meu - şi uite ce bătaie am primit de la poliţist", continuă femeia.

Cele două femei, mamă şi fiică, s-au prezentat marţi dimineaţă la IML Cluj pentru a-şi scoate certificat medico-legal, care să dovedească bătaia primită. Fiica a fost însă singura căreia i s-a eliberat certificat medico-legal - în care i se recomandă 3-4 zile de îngrijri - pentru că mama ei, Ana Aurora, necesită explorări suplimentare, la ORL, iar medicii au amânat-o pentru câteva zile, urmând ca femeia să se prezinte din nou, însă numai după efectuarea acestora.

"Pentru că domnul este fost poliţist, desigur că plângerea penală o s-o înaintăm la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, nu la foştii săi colegi. Însă cu noi omul ăsta şi-a găsit naşii. Dacă mai mulţi oameni din blocul său n-au rezistat regimului cazon pe care l-a impus acesta în bloc, mutându-se de acolo, noi o să-i arătăm ce-nseamnă o convieţuire civilizată, în secolul XXI ", a mărturisit, înainte de plecare, fiica Anei Aurora.

Comenteaza