Viața la Stat! Managerul institutului "Marius Nasta": Pompierul angajat la spital este în concediu de peste 6 luni

Viața la Stat! Managerul institutului "Marius Nasta": Pompierul angajat la spital este în concediu de peste 6 luni

Pompierii au fost alertați duminică seara în legătură cu un incendiu care ar fi izbucnit la o unitate ATI mobilă a spitalului "Marius Nasta" din Capitală.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Există angajat un pompier la Marius Nasta, însă de mai bine de șase luni este în concediu - concediile medicale combinate cu concediile de odihnă. Este foarte greu să lucrezi într-o instituție în care personalul nu vrea să lucreze. Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat. Cu siguranță este nevoie de o reevaluare a legislației în acest sens, pentru că dacă vrei să faci treabă, trebuie să fii prezent. Echipa tehnică verifică instalațiile, dar vorbim de unitatea mobilă. Avem o procedură extrem de atentă, și chiar sunt atentă ca aceste lucruri să fie respectate. Este vorba de trei membri, alături de doi electricieni, unul angajat acum în starea de urgență", a spus Beatrice Mahler, managerul Institutului ”Marius Nasta”, luni dimineață.

Potrivit lui Beatrice Mahler, cei care au sunat la 112 au văzut flacără și fum, dar că focul s-a stins repede, "de la sine".

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza