Viața la Stat! Managerul institutului "Marius Nasta": Pompierul angajat la spital este în concediu de peste 6 luni

Viața la Stat! Managerul institutului "Marius Nasta": Pompierul angajat la spital este în concediu de peste 6 luni

Pompierii au fost alertați duminică seara în legătură cu un incendiu care ar fi izbucnit la o unitate ATI mobilă a spitalului "Marius Nasta" din Capitală.

"Există angajat un pompier la Marius Nasta, însă de mai bine de șase luni este în concediu - concediile medicale combinate cu concediile de odihnă. Este foarte greu să lucrezi într-o instituție în care personalul nu vrea să lucreze. Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat. Cu siguranță este nevoie de o reevaluare a legislației în acest sens, pentru că dacă vrei să faci treabă, trebuie să fii prezent. Echipa tehnică verifică instalațiile, dar vorbim de unitatea mobilă. Avem o procedură extrem de atentă, și chiar sunt atentă ca aceste lucruri să fie respectate. Este vorba de trei membri, alături de doi electricieni, unul angajat acum în starea de urgență", a spus Beatrice Mahler, managerul Institutului ”Marius Nasta”, luni dimineață.

Potrivit lui Beatrice Mahler, cei care au sunat la 112 au văzut flacără și fum, dar că focul s-a stins repede, "de la sine".

Comenteaza