Mănăștur: Polițiști înjurați de un bărbat care s-a întins pe o trecere de pietoni

Mănăștur: Polițiști înjurați de un bărbat care s-a întins pe o trecere de pietoni
Un bihorean s-a întins pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca făcând pe inconştientul şi încurcând circulaţia. Ba mai mult, bărbatul i-a înjurat pe poliţiştii sosiți la fața locului.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, la intersecţia străzilor Taberei și Tăşnad din Cluj-Napoca.

În urma unui apel la 112 prin care se anunța că o persoană este inconștientă pe o trecere de pietoni, un echipaj medical a fost trimis la faţa locului. Medicii au avut surpriza să constate că bărbatul în cauză nu are nicio problemă, acesta s-a ridicat de pe șosea și a refuzat ajutorul echipajului medical.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care i-au cerut bărbatului să se legitimeze şi să explice ce făcea întins pe trecerea de pietoni. Drept răspuns, oamenii legii au primit o pleiadă de înjurături.

"Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 4 Poliţie în vederea identificării şi luării măsurilor legale ce se impun. În urma audierilor, bărbatul a fost identificat în persoana numitului M.H., în vârstă de 47 ani, din judeţul Bihor şi a fost sancţionat de către poliţişti cu amendă contravenţională în cuantum de 1.000 lei, în conformitate cu art. 3, pct.1 din Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată", se arată într-un comunicat remis presei de către reprezentanţii IPJ Cluj.

 

Etichete
Comenteaza