Video Manevră periculoasă. Un motociclist a fost la un pas să fie lovit de o ambulanță SMURD, în Cluj-Napoca

Manevră periculoasă. Un motociclist a fost la un pas să fie lovit de o ambulanță SMURD, în Cluj-Napoca
| Foto: Facebook / TimoMoto.Ro

Vedem tot mai multe accidente în trafic. Cele mai multe incidente sunt cauzate de șoferii care nu acordă prea multă atenție regulilor de circulație. Un accident a fost evitat în ultimul moment în traficul din Cluj-Napoca.

Un motociclist care se deplasa pe Calea Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca a fost cât pe ce să fie lovit de un șofer de ambulanță SMURD care a schimbat banda.

Probabil din neatenție, șoferul de ambulanță SMURD nu s-a asigurat corespunzător în momentul în care a schimb banda de circulație și nu l-a văzut pe motociclist.

Din fericire, motociclistul a evitat la timp ambulanța și s-a tras pe pista de biciclete. Toată scena a fost filmată de șoferul de pe motocicletă și postată ulterior pe o rețea de socializare.

“Dragi automobilişti, vă rugăm nu efectuaţi manevre bruşte, asiguraţi-vă temeinic la schimbarea benzilor, acordați prioritate atunci când este nevoie. Motociclişti, circulaţi in continuare cu atenţie, evitaţi rularea în unghiuri moarte. Urmează temperaturi scăzute care vin la pachet cu aderenţă scăzută”, sunt cuvintele care însoțesc filmarea postată pe internet. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza