Manipulări politice. API: "180 km de autostradă în 2019? Doar 146 km au semnate contracte de lucrări"

Manipulări politice. API: "180 km de autostradă în 2019? Doar 146 km au semnate contracte de lucrări"

După epidemia de gripă din ultimele zile, o nouă epidemie lovește România: "cea de minciună sfruntată vărsată de CNAIR și preluată fără niciun fel de filtru de liderii politici, în speță Călin Popescu Tăriceanu", declară reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, la început de weekend, că în 2019 "CNAIR s-a angajat să termine un număr record de kilometri, anume 180 km de autostrăzi". Realitatea? "Acum sunt doar 146 km de autostradă care au semnate contracte de lucrări. Se promit inaugurări de șantiere și se afirmă că se lucrează pe unele tronsoane unde nici nu s-au încheiat sau lansat licitații! Pe scurt, lapte și miere. Din păcate, doar în mințile unor indivizi aflați în realități paralele!", transmite API. 

Aşa cum reprezentanţii ONG-ului pentru infrastructură au explicat aici, scenariul realist indică 43,28 km noi de autostradă în acest an, iar cel foarte optimist 69,18 km. "Restul sunt promisiuni pentru naivi, dezinformări grosolane și minciuni gogonate", încheie API!.

Etichete
Comenteaza