Marcel Ciolacu explică momentul devenit viral, când i-au ieșit banii din sacou la o conferință de presă

Marcel Ciolacu explică momentul devenit viral, când i-au ieșit banii din sacou la o conferință de presă
| Foto: realitatea.net

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat, duminică, de unde erau banii care i-au căzut din sacou şi de ce nu are portofel.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Liderul social-democraților a fost întrebat, duminică, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, despre incidentul când i-au ieşit banii din buzunarul sacoului. Ciolacu a răspuns amuzat: „N-am sacoul şi pe colegii mei i-am anunţat că nu împrumut bani”.

Întrebat dacă ţine banii cash, Ciolacu a explicat faptul că tocmai scosese banii de pe card ca să restituie şefei de Cabinet o sumă pe cumpărături online. „Iulia, şefa mea de cabinet, mi-a cumpărat nişte produse online pentru întreţinere stomatologică şi a plătit cu cardul ei. În drum spre sediu, am oprit cu băieţii şi am scos banii să îi dau Iuliei înapoi”, a spus Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Ciolacu a spus că nu are portofel. „Nu am portofel, am un toc unde ţin şi ochelarii, ca să ştiţi de unde a apărut acel incident. Dar nu împrumut bani”, a mai spus preşedintele PSD. Întrebat care dintre glumele apărute după incident i-a plăcut cel mai mult, Marcel Ciolacu a răspuns râzând: „Cea cu Kelemen Hunor, cu Ardealul”.

O sumă importantă de bani i-a căzut din buzunar preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, joi, în timp ce încerca, într-o conferinţă de presă, să răspundă unei întrebări referitoare la vânzarea terenurilor agricole din România către cetăţenii străini.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a glumit, apoi, pe Facebook despre momentul în care i s-au văzut banii: „Uite, asta înseamnă transparenţă”, a glumit el. Foarte multe glume legate de acest subiect au apărut apoi pe reţelele de socializare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza