Marea împădurire din Câmpenești! Primarul Apahidei a anunțat toate detaliile

Marea împădurire din Câmpenești! Primarul Apahidei a anunțat toate detaliile
| Foto: Facebook.com/primariaapahida.ro

După ce a fost amânată în urmă cu câteva săptămâni din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, acțiunea de împădurire din Câmpenești va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Potrivit edilului comunei Apahida, Grigore Fati, vor fi plantați 10.000 de puieți, deasupra lacului 1, tot în același loc unde s-au mai plantat și anul trecut.

Împădurire Câmpenești #3 – 22 aprilie 2023 Din a doua încercare pe acest an, plantăm 10.000 de stejari și frasini în Câmpenești, deasupra lacului 1, locația unde am plantat în primăvara anului trecut. Locație Google Maps – 46.85254812302511, 23.709883125666742.

Ora de începere – 09.30. Vă așteptăm la cortul amenajat la locație, unde veți primi mănuși, unelte (una la 3 persoane), puieți, un sandwich și veți avea posibilitatea să vă luați apă. Vă rugăm să vă aduceți, fiecare, recipiente pentru apă.
Veți semna un proces verbal de protecție a muncii, veți primi un instructaj și veți fi îndrumați spre locul de plantare în grupuri de 30-50 de persoane.

Estimăm durata campaniei de plantare la 3 ore. La finalizare, vă invităm la un ceaun la sediul Pescăriei din Câmpenești, str. Salcâmilor nr. 148. Parcarea se va face pe strada Salcâmilor, până la dig (și pe dig), fără a bloca circulația. Poliția locală va gestiona acest aspect. Mulțumim locuitorilor din zonă pentru înțelegerea disconfortului creat!

Se pare că vremea va fi perfectă pentru această activitate, dar vă rugăm să urmăriți prognozele meteo și să vă îmbrăcați corespunzător! Plantăm în Câmpenești!!!”, a transmis Fati pe pagina de Facebook a primăriei.

Comenteaza