Marş al motocicliştilor, mâine, la Cluj

Marş al motocicliştilor, mâine, la Cluj
Aproximativ 150 de motocicliști clujeni vor participa, joi, de la ora 19.00, la un marș menit să îi sensibilizeze pe șoferi asupra riscurilor pe care le presupune neatenția la volan. Motocicliștii vor să atragă atenția asupra numărului mare de accidente în care au fost victime în ultimele luni ca urmare a neatenției șoferilor care nu le-au acordat prioritate în anumite situații.

Motocicliștii se vor reuni, joi seara, la ora 19.00, în fața Clopotului de pe strada Eroilor, iar la ora 19.30 vor împărți pliante participanților la trafic prin care le cer să fie mai atenți atunci când sunt la volan. La ora 20.00, motocicliștii vor porni într-un marș pe traseul Bdul Eroilor -strada Dorobanților - sensul giratoriu din Mărăști - B-dul 21 decembrie 1989 -Memorandumului - Napoca - B-dul Eroilor.

"Așa cum ați putut observa, numai în ultima lună în Cluj-Napoca au avut loc patru accidente grave, soldate cu victime. Mai mult, unul dintre motocicliști a decedat după ce un șofer a întors mașina pe linie dublă continuă în localitatea Topa Mică din județul Cluj.Scopul acestui marș, unde motocicliștii se vor aduna în număr mare, este prevenirea accidentelor ale căror victime cad deseori oameni care respectă regulile de circulație", a declarat Ersek Lorant, organizatorul marşului.

Comenteaza