Mărturie despre MISA VIDEO

Mărturie despre MISA VIDEO
Mărturii şocante ale unui bărbat care a stat patru ani într-un adăpost MISA. Acesta a fost chemat la Tribunalul Cluj, unde au început audieririle părţilor vătămate în dosarul în care 20 de yoghini, printre care şi Gregorian Bivolaru, sunt judecaţi pentru trafic de persoane.

După ce la sfârşitul anului trecut a fost finalizată audierea inculpaţilor, cu excepţia liderului MISA Gregorian Bivolaru, instanţa a început astăzi audierea celor 20 de persoane care s-au constituit părţi civile în proces. Printre acestea se numără şi un bărbat de 40 de ani, care, sub protecţia anonimatului, ne-a povestit prin ce a trecut între 2000 şi 2004. El spune că a fost atras să intre în MISA, după care a fost folosit ca sclav.

Avocaţii spun că, după mai bine de cinci ani de judecată, s-a ajuns la audierea oamenilor, în special femei, care au depus plângeri împotriva lui Bivolaru şi a oamenilor lui.

"Actualmene se audiază părţile vătămate. A început azi. Nu ştiu câte şi când vor veni. Astăzi vor fi audiate patru părţi" a menţionat avocatul Paul Purcărin.

Părţile civile cer daune de mii de euro pentru că ar fi fost obligate să presteze diverse servicii în favoarea Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut.

 

Comenteaza