MASCA i-a venit de hac! Un clujean urmărit naţional, oprit în Bacău pentru că nu purta mască de protecţie. Va ajunge după gratii

MASCA i-a venit de hac! Un clujean urmărit naţional, oprit în Bacău pentru că nu purta mască de protecţie. Va ajunge după gratii

Un clujean dat în urmărire naţională pentru executarea unei pedepse cu închisoarea a fost găsit în oraşul Bacău pentru că nu purta mască de protecţie. Bărbatul era sub influenţa alcoolului şi a fost descoperit de jandarmii băcăoani. El a fost predat poliţiştilor şi va ajunge la închisoare.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit jandarmilor băcăoani, bărbatul era dat în urmărire naţională pentru executarea unei pedepse cu închisoarea pentru săvârşirea infraţiunii de tâlhărie. El a fost găsit vineri de un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău pe strada Erou C.M.Hasan din municipiul Bacău.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani, domiciliat în judeţul Cluj, le-a atras atenţia jandarmilor deoarece nu purta mască de protecţie. Jandarmii l-au oprit şi, după ce l-au verificat în baza de date, au aflat că există un mandat emis pe numele lui.

Bărbatul a fost reţinut şi dus la sediul unităţii pentru întocmirea actelor procedurale, fiind ulterior predat poliţiştilor în vederea luării măsurilor legale.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza