Foto Mașină care transporta ilegal deșeuri, depistată în trafic la Florești

Mașină care transporta ilegal deșeuri, depistată în trafic la Florești
Mașină care transporta deșeuri ilegale, depistată în trafic la Florești
Mașină care transporta deșeuri ilegale, depistată în trafic la Florești
Mașină care transporta deșeuri ilegale, depistată în trafic la Florești

Un autoturism, care transporta ilegal deșeuri, a fost oprit în trafic, de către Poliția Locală din cea mai mare comună din țară.

Într-o nouă acțiune de depistare a transporturilor ilegale de deșeuri pe raza comunei Florești, miercuri la prânz, a fost adusă la sediul Poliției Locale Florești, o camionetă încărcată cu materiale de construcții și alți saci cu gunoaie. Edilul comunei clujene, Bogdan Pivariu, a anunțat că se vor aplica amenzi foarte mari pentru astfel de fapte.

„Mă bucur că, astăzi, Poliția Locală m-a anunțat că au prins un nou transport de deșeuri ilegale, a fost anunțată și Poliția Națională și Garda de Mediu. Din ce am înțeles, în acest moment se află la sediul Poliției Locale pentru aplicarea măsurilor legale. Facem absolut tot ceea ce este nevoie pentru a opri acest fenomen”, ne-a declarat Pivariu.

Amintim că, primarul Floreștiului le-a declarat război celor care mai depozitează deșeuri ilegal în cea mai mare comună din țară. În urmă cu câteva zile, primăria Florești a anunțat că s-au intensificat cotroalele pe raza comunei, iar amenzile aplicate depășesc un miliard și jumătate de lei vechi, doar în două săptămâni.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza