Mașină dată peste cap, lângă Cluj. "Salutare tuturor! Cateva sfaturi vă scriu. M-am rostogolit de două ori!"

Mașină dată peste cap, lângă Cluj.  "Salutare tuturor! Cateva sfaturi vă scriu. M-am rostogolit de două ori!"
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Șoferul nevinovat implicat în accidentul de vineri, din satul Corpadea, de lângă Cluj, povestește cum a reușit să scape cu viață după ce s-a rostogolit cu mașina de două ori.

Șoferul care a scăpat ca prin minune, după ce s-a răsturnat cu mașina de două ori într-un accident în care el a fost victima, a postat pe grupul Info Trafic jud. Cluj, "filmul" accidentului. Incidentul rutier a avut loc, vineri după-amiază, la intrare în satul Corpadea.

"Va zic! (cum m-am răsturnat - n.red.) Depasea unul catre mine, initial a vrut sa traga inapoi, dar nu avea loc sa se bage in coloana, si doar asa l-am putut evita. (După accident -n.red) de 40 de ori m-au intrebat, daca chiar sunt ok, dupa cum arata masina", a povestit șoferul imediat după accident.

După ce a supraviețuit "cascadoriei", bărbatul a revenit pe grupul de Facebook cu mai multe detalii și un sfat: „Salutare tuturor! Cateva sfaturi scriu, dupa accidentul petrecut azi (11.10.19) inainte de Corpadea. Nu vorbesc de soferul vinovat, ca a depasit coloana si nu a avut loc sa se retraga in coloana, ca poate si eu de 50 de ori am evitat asemenea intamplari fara sa fac praf masina. Eu ma bucur, ca nu a existat lovitura frontala, soferul celalalt fiind din Piatra Neamt, asa macar a ajuns acasa. Ma bucur, ca a 2 masina langa masina mea era o ambulanta, si s-a oprit sa ma ajute, eu fiind constient, ma miscam, vorbeam cu el etc. Ce vreau sa spun mai important este, Centura de siguranta! M-am rostogolit de 2 ori!

1. O bucata din bancheta din spate a zburat prin geam.
2. Stingatorul din portbagaj, dupa ce “am aterizat” era sub picioarele mele.
3. O bucata de chinga, cu partea de fixare s-a agatat in parbrizul iesit din caroserie, care era tot in portbagaj!
4. Am 3 zgarieturi pe mana stanga, in afara de asta, nu simt nici-o durere!

Slava Domnului, ca arat mult mai bine, decat masina (mai mult ca probabil dauna totala). Multumesc pentru ajutorul ambulantei, si tuturor care m-au ajutat, intr-un fel sau altul! Dar va rog, in afara de faptul ca sa fiti/fim prudenti, atenti la drum, PUNE-TI CENTURA DE SIGURANTA, nu merita riscul!”, a scris clujeanul, pe Info Trafic jud. Cluj.

Comenteaza