Foto Mașini făcute zob într-un accident la Mociu. Un bărbat a fost transportat la spital

Mașini făcute zob într-un accident la Mociu. Un bărbat a fost transportat la spital
Mașină făcută zob într-un accident la Mociu. Un bărbat a fost transportat la spital
Mașină făcută zob într-un accident la Mociu. Bărbat transportat la spital

Două mașini au fost avariate în urma unui accident rutier petrecut între localitățile clujene Mociu și Ghirișu Român, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Acesta a avut loc vineri noaptea, în jurul orei 23:00, fiind nevoie de intervenția unei autospeciale și a unui echipaj al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare, Descarcerare. În momentul sosirii la locul accidentului, pompierii au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

”Trei persoane au fost consultate de către echipajul SMURD. Dintre acestea, doar un bărbat de 41 de ani a fost transportat la spital cu afecțiuni ușoare”, conform reprezentanților ISU Cluj.

Polițiștii au relatat că un conducător auto, de 21 de ani, în timp ce se deplasa pe Drumul Național nr. 16, din direcția Cluj-Napoca, spre Reghin, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Mașina a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. În această cauză se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

Comenteaza