Maşina furată din spălătorie, recuperată de poliţişti în Floreşti. La volan se afla o femeie

Maşina furată din spălătorie, recuperată de poliţişti în Floreşti. La volan se afla o femeie
Maşina furată din spălătoria auto, situată în parcarea Iulius Mall, a fost recuperată de poliţiştii clujeni în Floreşti. La volan se afla o femeie de 32 de ani. Aceasta este cercetată, în stare de libertate, pentru furt.

Vineri, în jurul orei 19.30, un bărbat a sunat la poliţie reclamând faptul că i-a fost furată maşina din spălătoria auto, situată în parcarea subterană de la Iulius Mall.

"Bărbatul a predat autoturismul proprietate personală şi cheia acestuia angajaţilor unei spălătorii situată în parcarea unui complex comercial din Cluj-Napoca, iar în jurul orei 19:30, cand s-a întors, a constatat că vehiculul i-a fost sustras", transmit reprezentanţii IPJ Cluj. 

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, formată din poliţişti judiciari şi criminalişti, care, în urma primelor verificări, au constatat că maşina a fost luată de o femeie care s-a dat drept soţia proprietarului autovehiculului şi le-a spus angajaţilor spălătoriei că duce maşina acasă.

"În vederea identificării femeii, au fost instituite filtre rutiere la ieşirile din municipiul Cluj-Napoca şi pe raza judeţului Cluj, astfel încât femeia a fost identificată în localitatea Floreşti. Acesta, la volanul autoturismului sustras, se întorcea în Cluj-Napoca dinspre municipiul Turda", au declarat oamenii legii.

În cauză, faţă de femeia de 32 de ani din Cluj-Napoca, se continuă cercetările sub coordonarea unităţii de parchet competente, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt", faptă prevazută de art. 228 alin.1 şi 2 din Codul Penal, aceasta fiind cercetată în stare de libertate.

Comenteaza