Maşină lovită de tren, în Cluj. Şoferul a scăpat miraculos

Maşină lovită de tren, în Cluj. Şoferul a scăpat miraculos
Inconştienţa putea să îl coste viaţa pe un şofer de 51 de ani. Bărbatul a traversat calea ferată fără să se asigure. Un tren accelerat a surprins şi accidentat autoturismul în care se afla bărbatul, iar apoi l-a izbit de un parapet metalic. Accidentul s-a petrecut la Câmpia Turzii.

Accidentul feroviar a avut loc marţi, în jurul orei 15.30. Potrivit poliţiştilor care au ajuns la faţa locului, şoferul nu a păţit nimic, dar s-a ales cu o sperietură soră cu moartea, potrivit newscluj.ro.

"Un bărbat de 51 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Dr. Ioan Raţiu din localitate, la nivel cu calea ferată nu a respectat semnalele acustice şi luminoase şi a fost lovit de un tren interregio (accelerat), care circula pe ruta Bucureşti - Satu Mare, fiind proiectat într-un parapet metalic. În urma impactului şoferul a suferit leziuni uşoare", a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

"Am intervenit li noi cu un echipaj. Nu a fost nevoie însă de ajutorul nostru, pentru că bărbatul a ieşit singur din maşină. A scăpat cu o sperietură şi cu câteva zgârieturi", a afirmat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. La faţa locului a venit şi o ambulanţă de la Câmpia Turzii.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Nimeni din tren nu a avut de suferit.

 

Etichete
Comenteaza