Foto Mașina-n șanț, șoferul la spital. I-a sărit o căprioară-n cale

Un bărbat a fost rănit după ce s-a răsturnat cu mașina, lângă Jucu, încercând să evite o căprioară care i-a tăiat calea.

UPDATE: Potrivit polițiștilor, o autoutilitară a lovit o căprioară, iar apoi s-a răsturnat înafara carosabilului. Șoferul, un bărbat de 54 de ani din Dej, a încercat să evite căprioara, a intrat în balans, a pierdut controlul și s-a răsturnat. Au fost anunțați și reprezentanții AJVPS despre incident.

"O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a răsturnării în afara părții carosabile a unei autoutilitare, pe DN1C E576, Jucu-Bontida.
Evenimentul a avut loc în jurul orei 11.50, iar la sosirea pompierilor bărbatul de cca 50 de ani era ieșit din autovehicul. Acesta a fost consultat de către echipajul SAJ și a fost transportat în stare de conștiență la spital, cu suspiciuni de traumatisme la nivelul coloanei cervicale, la un membru superior și TCC.
De asemenea, la locul accidentului pompieri au găsit și un animal sălbatic, o căprioară, care nu a supraviețuit impactului", transmite ISU Cluj.

____________________________________

Din primele informații, mașina a ajuns în șanț după ce șoferul a frânat brusc în încercarea de a evita o căprioară care i-ar fi tăiat calea. Potrivit martorilor, căprioara nu a supraviețuit.

 

Comenteaza