Mașină răsturnată după o coliziune la Bologa. Bărbat de 60 de ani, dus la spital

Mașină răsturnată după o coliziune la Bologa. Bărbat de 60 de ani, dus la spital

O coliziune între două autoturisme din zona comunei Bologa a dus la avarierea ambelor vehicule, iar un bărbat a fost transportat la spital.

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă seara, în jurul orei 19:30, pe Drumul Național nr. 1 - E60, lângă localitatea clujeană Bologa, conform Info Huedin.

Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost transportată la spital. La două ore de la producerea accidentului, polițiștii de la rutieră nu au precizat cum s-a produs evenimentul și nu au indicat nici vinovatul.

Au fost alertate o autospecială, un echipaj al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare, Descarcerare (SMURD) și unul al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) pentru a gestiona situația de urgență rezultată în urma accidentului.

Pompierii au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat, pe plafon, în afara părții carosabile. Ocupanții erau ieșiți din acestea și au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ.

Un bărbat de 60 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. La prima evaluare, acesta prezenta afecțiuni ușoare.

Comenteaza