News alert Update Foto Mașină răsturnată pe Centura Apahida - Vâlcele. Persoană resuscitată, ulterior transportată la spital

Un accident de circulație a avut loc pe Centura Apahida-Vâlcele. 

UPDATE: "Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată de un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat pe centura ocolitoare Vâlcele - Apahida.

La sosirea pompierilor au fost găsiți doi bărbați în afara autoturismului, dintre care unul în stop cardio-respirator, care suferiseră multiple traumatisme. Pompierii și echipajul SMURD au început manevrele de resuscitare pentru bărbatul aflat în stop cadio-respirator, după care manevrele de resuscitare au fost preluate de un echipaj SAJ.

După mai multe zeci de minute de resuscitare semnalele vitale au revenit pentru bărbatul de circa 40 de ani și a fost transportat la spital. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și pentru cel de-al doilea bărbat rănit în accident, care a fost transportat de asemenea la unitatea de primiri urgențe cu multiple traumatisme", transmite ISU Cluj. 

--------------------------------------------

UPDATE: "În jurul orei 09:40, accident rutier, un autoturism implicat, două victime. Conform primelor informații, un bărbat, care conducea un autoturism dintre Turda înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a părăsit partea carosabilă. A pătruns în canalul colector și apoi s-a oprit pe terenul viran. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului și a pasagerului dreapta față", transmite IPJ Cluj.
 
--------------------------------------------------- 

 "Autoturism răsturnat pe Centura Apahida - Vâlcele, două victime ieșite, una inconștientă", transmite ISU Cluj. Conform IPJ, este vorba despre o autoaccidentare. Traficul se desfășura alternativ.

Revenim cu detalii! 

Mașină răsturnată pe Centura Apahida-Vâlcele. O persoană inconștientă

Comenteaza