Mașina unui clujean, ținta unui atac cu mâncare și hârtie igienică. Polițiștii caută făptașul

Mașina unui clujean, ținta unui atac cu mâncare și hârtie igienică. Polițiștii caută făptașul
| Foto: Reddit

Autoturismul unui clujean a devenit "tomberon", după ce o persoană necunoscută a aruncat cu mâncare și cu hârtie igienică pe toată suprafața caroseriei.

Un clujean a postat pe internet o fotografie cu mașina personală acoperită în totalitate cu resturi de mâncare, hârtie igienică și suc.

Proprietarul mașinii vandalizate s-a dus la Poliție și a făcut plângere. Nu se cunoaște dacă au fost mai multe persoane implicate, însă polițiștii clujeni fac cercetări.

"La data de 12 ianuarie, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin plângere, de către un bărbat, de 33 de ani, despre faptul că în cursul nopții de 11/12 ianuarie, persoane necunoscute i-ar fi aruncat produse alimentare pe autoturismul său ce se afla parcat pe o strada din municipiu. În cauză sunt efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor vinovate sub aspectul infracțiunii de distrugere", a transmis IPJ Cluj.

Mașina unui clujean, ținta unui atac cu mâncare și hărtie igienică. Polițiștii îi caută pe vinovațiMașina unui clujean, ținta unui atac cu resturi de mâncare. Foto: Reddit

De asemenea, oamenii care au văzut pe internet poza cu mașina vandalizată s-au amuzat pe seama clujeanului.

  • "Poate alerga cineva cu o pungă cu meniuri McDonald în mână și n-a văzut mașina", a scris o persoană;
  • "Eu aș crede că e o răzbunare făcută de o femeie care îl cunoaște foarte bine pe proprietar", a mai comentat cineva;
  • "Nu era un cămin de studenți pe acolo prin zonă? Sunt curios, nu că ar fi relevant".
Comenteaza