Măsuri de ordine publică la meciul de FED CUP. Recomandări pentru participanţi

Măsuri de ordine publică la meciul de FED CUP. Recomandări pentru participanţi

Jandarmii vor asigura ordinea publică la FED CUP.

Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentul sportiv "FED CUP 2018" dintre echipele României şi Elveţiei, organizat de Federaţia Română de Tenis, care se va desfăşura sâmbătă şi duminică, 20 - 21 aprilie a.c., la Sala Polivalentă din municipiul Cluj-Napoca, astfel: sâmbătă începând cu ora 12.30, accesul făcându-se de la ora 10.30, iar duminică începând cu ora 12.00, accesul făcându-se de la ora 10.00.

Intrarea în arena sportivă, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în arenă se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

RECOMANDĂRI PENTRU PARTICIPANŢI:

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de acces în arena sportivă, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca recomandă spectatorilor să ajungă din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces;

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca recomandă participanţilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca informează participanţii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în arena sportivă astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi paza sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în arena sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a evenimentului sportiv, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca le recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Comenteaza