Medic ATI, mesaj pentru protestatari: ''Puteţi să înjuraţi şi să mă ameninţaţi cât doriţi, nu există tratament miraculos''

Medic ATI, mesaj pentru protestatari: ''Puteţi să înjuraţi şi să mă ameninţaţi cât doriţi, nu există tratament miraculos''

Medicii care luptă în prima linie împotriva COVID-19 au ajuns la capătul puterilor. În fața celor care protestează pentru că nu mai vor să respecte reguli, specialiștii trag semnale de alarmă că nu există un tratament miraculos. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Laura Zarafin, medic specialist în Terapie Intensivă la Spitalul Colentina din București, are și un mesaj pentru cei care au demonstrat în ultima săptămână.

"Vă spun categoric, puteţi să injuraţi şi să mă ameninţaţi cât doriţi - nu există tratament miraculos. Avem în ATI pacienți tratați acasă și au afectări pulmonare între 70 și 95 la sută. Nu suntem criminali. Sunteţi liberi să strigaţi orice şi să faceţi orice cu viaţa dumneavoastră. Dar nu aveţi libertatea de a ne încălca drepturile noastre", a scris medicul, pe Facebook.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza