News alert Medic de la Spitalul Penitenciar Dej, confirmat cu COVID-19! Ar fi fost la Reteag

Medic de la  Spitalul Penitenciar Dej, confirmat cu COVID-19! Ar fi fost la Reteag

Un medic de la Spitalul Penitenciar Dej a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a fost internat la Cluj-Napoca.A fost declanşată o anchetă epidemiologică în rândul contacţilor.

Un medic de la Spitalul Penitenciar Dej a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus şi internat în spital la Cluj-Napoca, fiind declanşată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili contacţii acestuia, printre care sunt şi deţinuţi.
 
Prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că personalul medical al spitalului şi pacienţii ar putea fi testaţi, pentru siguranţă. „Este un medic confirmat pozitiv la o unitate medicală din Dej care e acum internat în spital la Cluj-Napoca. Este în desfăşurare o anchetă epidemiologică şi, probabil, vom testa tot ce este acolo pentru siguranţă. Medicul respectiv a intrat în contact doar cu doi deţinuţi, având mască de protecţie şi mănuşi”, a spus Abrudean.
 
Surse medicale au declarat la rândul lor corespondentului MEDIAFAX că medicul confirmat pozitiv, o femeie, este cardiolog la Spitalul Penitenciar Dej, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică ar fi fost de gardă la spital, unde a intrat în contact cu cadrele medicale ale unităţii, dar şi cu deţinuţi.
 
Se pare ca medicul ar fi fost în zona Reteag, din judeţul Bistriţa Năsăud, unde sunt confirmate multe cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza