Medicul care îngrijea bolnavii de la căminul de vârstinici devenit focar COVID-19 s-a infectat și el

Medicul care îngrijea bolnavii de la căminul de vârstinici devenit focar COVID-19 s-a infectat și el

Doctorul Lorand Szentagotai, singurul care îngrijea bătrânii de la căminul care se confruntă cu aproape 100 de cazuri de coronavirus s-a infectat.

În vârstă de 71 de ani, singurul medic ce îngrijea bătrânii de la căminul devenit focar COVID-19 s-a infectat și el cu virusul. Deputatul Emanuel Ungureanu a făcut apel la medici și asistente care s-au confruntat și ei cu coronavirusul pentru a da o mână de ajutor la căminul de vârstnici.

“96 de vârstnici sunt infectați și sunt îngrijiți de un medic în vârstă extrem de inimos, Dr. Szentagotai Lorant dar care este și el infectat cu Covid-19 și este extrem de epuizat. Medicul Szentagotai are 71 de ani...

Fac un apel disperat la medicii sau asistentele din Cluj-Napoca care au trecut prin infecție și au anticorpi, să vină să ofere o mână de ajutor! Ideal ar fi și un consult mai amănunțit pentru  seniori din partea unui infecționist care a trecut prin Covid-19!

Am apelat încă de acum o săptămână la ajutorul DSP Cluj dar încă nu s-au găsit soluții!”, a spus deputatul Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza