Membru CSM: Junker şi Soroş se văd frecvent. Ultima dată, unul dintre subiecte a fost justiţia din România

Membru CSM: Junker şi Soroş se văd frecvent. Ultima dată, unul dintre subiecte a fost justiţia din România
Gabriela Baltag, judecător CSM, susţine, într-o scrisoare adresată românilor de Mica Unire, că George Soros, om de afaceri, şi Claude Junker, preşedintele CE, se văd frecvent, ultima dată unul dintre subiectele principale ale discuţiei fiind justiţia din România.

"Despre timpurile noastre, dar mai ales despre valorile acestui neam, vorbesc de multe ori persoanele care nu-l cunosc, dar mai ales care nu-i înţeleg pe deplin spiritul, aşa cum despre justiţie strigă, cu o aparentă îngrijorare, mulţi dintre aceia care nu vor să accepte normalitatea, într-un stat de drept, adevărat", susţine Gabriela Baltag, potrivit Qmagazine.

"Care să fie oare mobilul dezinformărilor care nu mai contenesc, în ultimul timp, în ceea ce priveşte aşteptata reformă a legilor justiţiei? Ascult, în fiecare zi, cu o nedisimulată uimire, ,,teoriile" şi ,,argumentele" care vin să ne zugrăvească ,,răul" ce se va pogorî peste acest popor fiindcă îndrăzneşte să spere că nu va mai avea niciodată judecători, ,,parteneri de nădejde" ai cuiva, judecători despre care să nu mai poată mărturisi nimeni, nici chiar cel mai important om în stat, că ar fi ,,ai săi", că în orice sală de judecată egalitatea de şanse între acuzare şi apărare va deveni sfântă, precum Biblia, că, într-un viitor nu prea îndepărtat, vor exista toate garanţiile ca independenţa justiţiei, la nivel reprezentativ, să fie asigurată numai de aceia care beneficiază pe deplin de prerogativele de independenţă", mai spune magistratul.

Baltag se întreabă cine este "la capătul lucrurilor pline de neadevăr", " încercând să îngenuncheze o societate încă visătoare".

"Claude Junker şi George Soros se văd frecvent. În ultimii ani s-au văzut de cel puţin patru ori. Aceasta este întâlnirea din 30 aprilie 2017. Ultima dată s-au văzut cu o lună şi jumătate în urmă când unul din subiectele principale ale discuţiilor a fost justiţia din România", susţine judecătorul.

 

 

Comenteaza