Merkel nu este aşteptată la UBB cu covorul roşu, ci cu unul gri GALERIE FOTO

Merkel nu este aşteptată la UBB cu covorul roşu, ci cu unul gri GALERIE FOTO
La UBB se munceşte intens pentru vizita de marţi a cancelarului Germaniei.
Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, nu este aşteptată la Cluj cu covorul roşu, ci cu unul gri. Angajaţii UBB munceau astăzi de zor pentru a întinde mocheta pe scările exterioare, de la intrarea principală a Universităţii, precum şi pe cele interioare, care duc spre Aula Magna. Tot astăzi sunt verificate instalaţiile de sonorizare din Aula Magna a universităţii iar echipele de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) urmau să facă ultimele verificări ale încăperii înainte de vizita de mâine.

Între timp o altă echipă de muncitori monta plăcile de identificare a Facultăţii de Studii Europene şi a altor instituţii din subordinea UBB care funcţionează în Casa Universitarilor. "Montăm plăcile pentru că s-a zugrăvit peretele", ne-a spus unul dintre muncitori.

În cursul dimineţii, patru maşini parcate neregulamentar în faţa sediului UBB au fost ridicate de serviciul de specialitate al Primăriei Cluj-Napoca. Inspectorii au dat şi două amenzi iar două maşini parcate pe locuri rezervate persoanelor cu handicap au fost blocate. "Au făcut un scuar haşurat în faţa sediului UBB, şi dacă până acum câteva zile acolo se putea parca, în dimineaţa asta patru inspectori de la Poliţia Primăriei, serviciul Ridicări Auto, dădeau amenzi iar maşinile parcate pe zona haşurată au fost ridicate", a spus un martor.

Angela Markel va veni marţi la UBB, unde urmează să primească titlul de Doctor Honoris Causa.
Comenteaza