Mesajul cutremurător transmis de pe patul de spital de mama tânărului mort în accidentul de la Cluj

Mesajul cutremurător transmis de pe patul de spital de mama tânărului mort în accidentul de la Cluj

Părinții tânărului de 22 de ani, care a murit în urma accidentului de pe strada Horea din Cluj-Napoca, sunt, în  continuare, internați în spital.

Părinții lui Filip Barani, tânărul mort în accidentul de pe str. Horea, din Cluj-Napoca, sunt internați în stare gravă în spital. Potrivit unor apropiați care i-au vizitat în spital, pe cei doi soți Barani îi mai așteaptă o perioadă lungă pe patul de spital.

”Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor”, a transmis Viorica Barani, mama lui Filip și a lui Samuel, de pe patul de spital, potrivit TimpOnline.

Reamintim că mașina unei familii din Bistrița a fost spulberată pe str. Horea, duminică seara, după ce a fost izbită de un automobil condus de un tânăr din Republica Moldova. În urma accidentului, un tânăr de 22 de ani nu a mai putut fi salvat, iar părinții acestuia au ajuns la spital.

Cei trei bistrițeni sunt Daniel Barani - tatăl, viorica Barani – mama și Filip Barani - tânărul care a decedat. Fratele lui Filip, Samuel Barani, este masterand al Academiei de Muzică Gheorghe Dima și membru al corului Operei Române din Cluj-Napoca (detalii, AICI). 

Comenteaza