MESAJUL lui Florin Piersic de pe patul de spital: ”Sunt viu! Mai am de spus multe povești / Vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept”

MESAJUL lui Florin Piersic de pe patul de spital: ”Sunt viu! Mai am de spus multe povești / Vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept”

După ce o țară întreagă a stat cu sufletul la gură pentru a afla vești despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, acesta a transmis, luni, primul mesaj de la internare pentru public, dar şi pentru "eroii săi", medicii care l-au operat şi tratat.

Maestrul spune că este viu, iar acest lucru se datorează și minunaților doctori care îl îngrijesc, transmite actorul în vârstă de 88 de ani, care subliniază că mai are de spus multe povești minunatului său public.  

Mesajul a fost transmis prin intermediul medicului Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş, informează g4media.ro, iar Florin Piersic le mulțumește prin intermediul acestuia tuturor medicilor care l-au operat și tratat în spitalele din Cluj-Napoca și București.

Mesajul transmis de Florin Piersic:

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă și iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat!

Cu această ocazie, vă dau și o veste: „sunt viu” și asta datoriă minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operației, dar… m-a și adus înapoi.

Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public.

Florin Piersic”

Starea generală a actorului Florin Piersic, supus joi unei intervenţii pentru scoaterea unei proteze de genunchi care i-a provocat o infecţie severă, se ameliorează uşor, au transmis reprezentanţii Spitalului Foişor, unde acesta este internat.

Comenteaza