Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis pentru credincioşii care celebrează Paştele

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis pentru credincioşii care celebrează Paştele

Preşedintelui României, Klaus Iohannis, transmis, sâmbătă, un mesaj pentru credincioşii ortodocşi, greco-catolici, armeni şi din cultele neoprotestante, care celebrează, weekendul acesta, Paştele.

„Învierea Domnului ne aduce împreună pentru a ne bucura de triumful credinţei asupra morţii şi a suferinţei. În aceste momente de intensă bucurie spirituală, transmit urări de sănătate, pace şi prosperitate tuturor românilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, aflaţi în ţară ori în comunităţile diasporei”, spune Klaus Iohannis, în mesajul său, de Paşte.

Preşedinte mai spune că sărbătoarea Sfintelor Paşti trebuie să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii.

„Călăuziţi de lumina iubirii lui Hristos, să dăruim înţelegere, compasiune şi sprijin tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru. Sfintele Paşti să ne întărească în credinţă şi speranţă, să ne călăuzească pe mai departe cu lumina Învierii Domnului, spre împlinirea binelui comun”, se mai arată în mesaj.

Comenteaza