Mesajul primarului Bogdan Pivariu cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române: „Acum mai mult ca niciodată simt că avem nevoie de unitate”

Mesajul primarului Bogdan Pivariu cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române: „Acum mai mult ca niciodată simt că avem nevoie de unitate”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Edilul comunei Florești a transmis, luni, un mesaj cu prilejul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române.

În această zi de sărbătoare națională, Pivariu susține că este nevoie de sprijin și colaborare pentru a duce la capăt proiectele și a putea construi viitorul.

„24 Ianuarie 1859. Unirea Principatelor Române (Moldova și Țara Românească) sub conducerea Domnitorului Alexandru Ioan Cuza a constituit acum 163 de ani primul pas înspre Uniunea tuturor românilor într-o singură națiune.

Acum mai mult ca niciodată simt că avem nevoie de "unitate", încredere în forțele unei comunități, respect reciproc. Avem nevoie unii de ceilalți, de sprijin și colaborare pentru a ne consolida proiectele și a ne putea construi viitorul.

Marcăm această zi, simbolic, prin depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor, din cauza condițiilor epidemiologice deosebite.Vă invit însă virtual să vă alăturați nouă, la Hora Unirii. La mulți ani tuturor românilor”, a transmis primarul din Florești.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza