Mesajul uneia dintre fetele lovite pe strada Bună Ziua: „Rușine celor care au început să ne filmeze”

Mesajul uneia dintre fetele lovite pe strada Bună Ziua: „Rușine celor care au început să ne filmeze”

Alexia, una dintre fetele de 16 ani care au fost lovite de un șofer în Bună Ziua, a transmis un mesaj de mulțumire pentru cei care le-au ajutat, dar a ținut să îi și critice pe cei care și-au scos telefoanele și s-au apucat să filmeze după accident.

„EDIT : ‘domnul ‘ șofer a declarat la presa si stiri ca noi am trecut pe rosu.

Buna seara, sunt una dintre victimele accidentului de astazi din Buna ziua si aleg sa vorbesc despre un lucru,unul dintre multele pe care le-as putea spune. Fiecare om este om si cand este pe jos lovit de mașina si cand sta la trecere si privește aceasta scena nu usor de uitat.

Faptul ca o parte din persoanele pe care eu le vedeam stand întinsa pe jos in agonie de-a lungul trotuarului in loc sa spuna o rugăciune pentru mine si prietena mea care asteptam in durere SMURDUL ,o mulțumire rapida ca nu sunt ei sau copiii lor in locul nostru sau pur si simplu sa-si vada de treaba, au ales sa faca inumanul gest de a-si scoate telefoanele sa filmeze cu zoom,cu blitz,sa faca fel si fel de poze si liveuri mi-a lasat un gust profund amar .Totusi,nici gestul doamnelor si domnilor care au sarit in a doua secunda sa ne ajute ,sa ne învelească sau sa ne consoleze nu este de ignorat.

Le Multumesc enorm si angajaților de la Lidl ,si celor de la farmacie care au facut tot ce au putut ,chiar si gestul de a se oferi sa ne dea telefonul sa ne sunam parintii . Va salut de la urgente ,aveti grija cand treceti regulamentar … toate cele bune”, a fost mesajul postat pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

Cele două adolescente au traversat regulamentar strada, însă șoferul nu a oferit atenție culorii semaformului, moment în care le-a lovit pe fete. „Din primele date, conducătorul auto în vârstă de 37 de ani, care se deplasa înspre strada Fagului, din direcția străzii Calea Turzii, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului, accidentând două tinere de 15 și 16 ani, care se angajaseră în traversarea trecerii pentru pietoni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Etichete
Comenteaza