Foto Microbuz cu 8 pasageri, într-un cap de pod

Un microbuz cu 8 pasageri din Republica Moldova, care mergea spre Italia, imediat după ce a ieşit din sensul giratoriu, a păarăsit şoseaua şi a intrat într-un capat de podeţ. Accidentul a avut loc în Sânnicoară. 

"Două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier în care un microbuz a intrat într-un cap de pod. Nu au fost necesare operațiuni pentru descarcerare sau deblocarea persoanelor din microbuz.Trei persoane au fost consultate de către echipajele SAJ, dintre care una a fost transportată la spital. A fost vorba despre o femeie de cca 60 de ani care acuza dureri la spate", transmite ISU Cluj. 

"DN1C 15.07.2019 ora 01:46 km 9+600 m< un bărbat de 50 de ani, cetățean din Republica Moldova, a condus microbuzul, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pătruns în sensul giratoriu, a sărit peste acesta și a părăsit partea carosabila prin dreapta sensului său de deplasare, respectiv înspre CJ-Napoca, și a intrat în coliziune frontală cu un canal de colectare a apelor pluviale. O femeie de 63 de ani, pasageră, a suferit leziuni ușoare", transmite IPJ Cluj. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza