Microbuz nou pentru Teatrul Puck

Microbuz nou pentru Teatrul Puck

Teatrul de Păpuși Puck are un microbuz nou, ce va fi utilizat în deplasările și turneele derulate de echipa de actori a instituției clujene de cultură.

,,Dat fiind faptul că Teatrul Puck susține, în mod curent, reprezentații în diferite locații din județ, am considerat drept oportună achiziționarea unui mijloc de transport adecvat, care să asigure condițiile optime pentru deplasarea actorilor și a echipamentelor necesare.

Ne dorim, astfel, să contribuim la buna desfășurare a activității teatrului, pentru ca spectacolele de păpuși și marionete să ajungă în cât mai multe comunități ale județului, precum și pe alte scene din țară și din străinătate”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

De producție germană, microbuzul are o capacitate de 32 de scaune rabatabile, plus un scaun pentru ghid și scaunul șoferului, și a fost achiziționat la valoarea de 542.640 de lei, cu taxa pe valoarea adăugată, fondurile fiind asigurate din bugetul CJ.

Vehiculul a fost fabricat în 2018 și are o garanție de 24 de luni, dispunând de toate dotările și cerințele necesare. Achiziționarea sa a fost posibilă ca urmare a adoptării de către CJ a unei hotărâri privind rectificarea bugetului general propriu pe anul 2018, prin care s-a alocat teatrului suma de 610.000 de lei.

Comenteaza