MIG-uri, elicoptere şi avioane, demonstraţii aeriene la aeroportul din Cluj FOTO / VIDEO

MIG-uri, elicoptere şi avioane, demonstraţii aeriene la aeroportul din Cluj FOTO / VIDEO
Câteva sute de clujeni au venit de dimineaţă astăzi la aeroportul din Cluj-Napoca, pentru a asista la demonstraţii aeriene, la 80 de ani de aviaţie civilă în Cluj.

"Îmi plac avioanele şi n-am mai văzut niciodată acrobaţii aeriene, aşa că m-am trezit de dimineaţă şi am venit aici cu copilul", a spus unul dintre cele câteva sute de clujeni care au venit azi la aeroport.

Între vizitatori l-am găsit astăzi şi pe Radu Marfievici (60 ani), care a venit la miting împreună cu soţia sa. "Vin la toate mitingurile, încă de când aveam doi ani", spune el.

Traficul pe pista de decolare şi aterizare a fost suspendat în această dimineaţă, tocmai pentru a permite acrobaţiile aeriene ale piloţilor de la aeroclubul român. Demonstraţiile continuă până la ora 12.30. Trebuie spus că acestea au întârziat aproape 20 de minute faţă de ora programată, 9.30, din cauza ceţii de pe pistă.

Regia locală de transport a suplimentat în acestă dimineaţă numărul de autobuze care fac legătura între centrul oraşului şi aeroport, pentru a le permite clujenilor să ajungă la demonstraţii.


 

Vezi mai jos ce spune directorul aeroportului, David Ciceo, despre evenimentul de astăzi:

Comenteaza