Foto Mii de clujeni au participat la Ziua de Curățenie Națională 2023

Mii de clujeni au participat la Ziua de Curățenie Națională 2023
| Foto: Facebook.com/cjcluj
Mii de clujeni au participat la Ziua de Curățenie Națională 2023
Mii de clujeni au participat la Ziua de Curățenie Națională 2023
Mii de clujeni au participat la Ziua de Curățenie Națională 2023

Ziua de Curățenie Națională, proiect derulat la nivel național de Let’s Do It, Romania!, a înregistrat, și în acest an, un real succes. Desfășurat și în județul Cluj, sâmbătă, 16 septembrie, cu sprijinul Consiliului Județean, evenimentul a reunit aproximativ 3.500 de voluntari.

Activitatea a beneficiat de participarea și asistența de specialitate a Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, aflat în subordinea forului administrativ județean.

„Încă o ediție a celei mai mari acțiuni de curățenie generală, încheiată cu succes. Îmbucurător este faptul că au scăzut cantitățile de gunoaie aruncate în natură, ceea ce dovedește că clujenii sunt mult mai prietenoși cu mediul. Felicit atât organizatorii cât și voluntarii care au răspuns afirmativ și în acest an provocării și au dat dovadă de implicare și responsabilitate civică. Continuăm, la rândul nostru, să susținem inițiativele care vizează protejarea și conservarea mediului înconjurător”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

La nivelul județului, manifestarea a avut loc, printre altele, în locații precum:
• Zona Becaș Cluj-Napoca
• Florești – zona Baraj
• Hoia – zona Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”
• Făget
• Turda
• Dej
• Huedin

Reamintim faptul că eforturile World Clean-up Day au fost apreciate pe data de 24 iulie 2023, la Roma, cu Premiul Națiunilor Unite pentru Mobilizare pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă, ca o recunoaștere importantă a impactului constant și consistent asupra durabilității globale a mediului.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza