Mii de persoane au asistat la reconstituirea bătăliei de la Călugăreni, la Craiova

Mii de persoane au asistat la reconstituirea bătăliei de la Călugăreni, la Craiova
Mii de persoane au asistat, sâmbătă seară, la reconstituirea bătăliei de la Călugăreni în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova cu ocazia Zilelor Mihai Viteazul, la eveniment participând actori consacraţi precum Ion Besoiu, Radu Pietreanu sau Nataşa Raab, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din distribuţia spectacolului au făcut parte nume celebre ale teatrului românesc, precum Nataşa Raab, Ion Besoiu, Maria Buză, Vlad Miriţă, Radu Pietreanu şi Vasile Calofir, dar şi zeci de cascadori profesionişti care şi-au dovedit măiestria călărind 12 cai şi luptându-se cu săbiile.

La reconstituirea bătăliei de la Călugăreni au asistat aproape 8.000 de craioveni, care s-au declarat încântaţi de ceea ce au văzut.

"A fost ceva de vis. Ne-a încântat pe deplin, mai ales că noi venisem să ne plimbăm prin parc. Nu ştiam că va avea loc o manifestare de o asemenea amploare. Ne bucurăm că am asistat la reconstituirea bătăliei de la Călugăreni.", a spus un spectator.

La spectacol a fost prezentă şi Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

"Mie mi s-a părut foarte frumos şi cred că şi craiovenilor le-a plăcut, dacă luăm în calcul aplauzele. Nu a fost ceva cu care să ne ruşinăm. Din contră. Cred că e prima dată când are loc un spectacol la Craiova la care participă circa 8.000 de oameni. Mi s-a părut extraordinar de frumos. Eu nu am vrut să particip nici la repetiţii ca să nu îmi stric surpriza, dar mi-a plăcut foarte mult. Mi-au plăcut scenele de bătălie", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Aceasta este prima ediţie a Zilelor Mihai Viteazul şi a costat municipalitatea 350.000 de lei.

 

 

Comenteaza