Militar angajat al unei unităţi din Cluj, acuzat că îşi provoca plăceri sexuale de față cu o fetiţă

Militar angajat al unei unităţi din Cluj, acuzat că îşi provoca plăceri sexuale de față cu o fetiţă
Bărbatul, care este acum cercetat de Parchetul Militar pentru corupere de minori, profita de naivitatea fetei, atrăgând-o cu bani sau diferite produse alimentare.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Botoșani, angajat al unității militare de pe Dealul Florilor din Dej. Se pare că o femeie care locuiește în apropierea Garnizoanei de pe strada Pandurilor a observat câteva gesturi necuvenite făcute de militar în prezența unei minore de numai 8 ani și, gândindu-se la ce e mai rău, a alertat poliția.

În urma sesizării, oamenii legii au descoperit că bărbatul profita de naivitatea minorei de 8 ani pe care o ademenea în scări de bloc, în spatele tomberoanelor sau chiar în Pădurea Bungăr, de la marginea orașului, oferindu-i bani sau diferite produse alimentare și își provoca plăceri sexuale în timp ce îi arăta minorei filme pentru adulți. Scenele incredibile, spun anchetatorii, s-au petrecut de mai multe ori pe parcursul a peste trei luni de zile, relatează dej24.ro.

Vineri, militarul urma să se vadă din nou cu fetița de 8 ani. În locul acesteia, individul de 43 de ani a avut parte de surpriza vieții sale: polițiștii din Dej și-au făcut apariția, l-au încătușat și l-au dus la secție pentru audieri. Acum, militarul este cercetat de Parchetul Militar. Gurile rele spun că nu ar fi vorba despre o singură fetiță. Urmează ca anchetatorii să stabilească circumstanțele exacte în care bărbatul "acționa" în afara orelor de serviciu.

Se pare că militarul, originar din Botoșani, are trei fetițe.

 

UPDATE:

Reacția Armatei în cazul militarului acuzat de corupere sexuală.

Vineri, bărbatul a fost reținut de oamenii legii, chiar în timp ce se masturba. Acum acesta este cercetat de Parchetul Militar. Gurile rele spun că nu ar fi vorba doar despre o fetiță abuzată, ci de mai multe.

„În data de 02.09.2016, plt. adj. Maxim Constantin Marius de la Unitatea Militară 01511 Dej, (arma infanterie promoţia 1994), a fost reţinut de către poliţia Dej sub aspectul infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi de racolarea minorilor în scopuri sexuale.

Militarul a participat la două misiuni internaţionale în teatrele de operaţii: Irak (21.07.2006-07.02.2007) şi Afganistan (20.05-14.12.2010).

La această dată militarul este arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile. Cazul este cercetat de către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

La nivelul unităţii s-a constituit o comisie de cercetare a evenimentului", se precizează într-un comunicat de presă al Unității Militare 01511 Dej, transmis la solicitarea Dej24.ro.

Anchetatorii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-ar fi petrecut grozăvia.

 

 

Comenteaza