Militari clujeni răniţi într-un poligon. Unul e în comă VIDEO

Militari clujeni răniţi într-un poligon. Unul e în comă VIDEO
Doi militari clujeni au fost răniţi, ieri seară, într-un poligon de tragere din localitatea sibiană Cârţişoara în timp ce făceau manevre cu muniţie de tanc. Unul dintre militari este în comă la Spitalul Clinic de Urgenţă din Târgu Mureş.

Cei doi militari sunt încadraţi la Unitatea Militară din Turda, însă făceau exerciţii la Sibiu căci este singurul poligon din zonă în care se operează trageri cu tancuri. Unul dintre militari este în stare gravă în spitalul din Trâgu Mureş, iar celalalt a fost internat în Spitalul de Urgenţă Sibiu, fiind în stare stabilă. Potrivit reprezentanţilor Diviziei 4 Armată Cluj, cei doi au fost răniţi de un proiectil care a ricoşat.

"Militarii au suferit răni în urma exploziei unui proiectil care a ricoşat în apropierea celor doi, aflaţi într-un adăpost pentru a opera câmpul de ţinte", spune ofiţerul de relaţii publice al Diviziei 4 Infanterie Gemina, Dan Orza. "Unul a fost internat în spitalul de urgenţă din SIbiu, iar celălalt preluat de SMURD şi dus la secţia de terapie intensivă în Târgu Mureş".

Vezi aici detalii despre ce s-a întâmplat ieri în poligonul din Sibiu

Comenteaza