Miniştri preferaţi ai preşedintelui. Vezi care sunt

Miniştri preferaţi ai preşedintelui. Vezi care sunt
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, în cadrul unei emisiuni la 10 TV, că Elena Udrea, Anca Boagiu, Cătălin Predoiu şi Daniel Funeriu sunt miniştrii săi preferaţi.

Elena Udrea, Anca Boagiu, Cătălin Predoiu şi Daniel Funeriu sunt miniştrii preferaţi ai preşedintelui, potrivit declaraţiilor făcute de Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni televizate de la 10 TV. Băsescu a afirmat că aceştia ar fi "câţiva miniştri care sunt în regulă".

La întrebarea cine este ministrul său preferat din actualul Cabinet, preşedintele a răspuns râzând: "Dacă aş spune că nu e Elena Udrea, nu m-aţi crede". De asemenea a mai spus referitor la ceilalţi miniştri menţionaţi "Îmi place Anca Boagiu, că a pus piciorul în prag la Ministerul Transporturilor. Îmi place ministrul Justiţiei, e un om cu calm, care a reuşit în tot viesparul ăsta din Justiţie să se mişte cumva, să găsească nişte soluţii. Foarte mult îmi place ministrul Educaţiei, care a ţinut foarte mult de lege".

Băsescu a adăugat că l-a apreciat foarte mult şi de Ioan Botiş ca ministru, în ciuda modului în care acesta a plecat din Guvern.

Comenteaza