Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, rănit în urma unui accident rutier

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, rănit în urma unui accident rutier
Minstrul Agriculturii și omologul său kuweitian, implicați într-un accident rutier lîngă Slobozia. Trei persoane au fost transportate la spital.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 21, la ieşirea din municipiul Slobozia. În urma acestui accident, trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost vătămate corporal şi se află la acest moment la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Toate cele trei persoane sunt conştiente, au fost rănite uşor. Au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. Urmează să stabilim datele exacte ale producerii accidentului. Confirmăm însă că era vorba despre o coloană oficială ce se afla în deplasare, mai exact o delegaţie oficială", a declarat, pentru MEDIAFAX, Andreea Loghin, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.

Din primele informaţii, se pare că maşina oficială în care se aflau ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, omologul său din Kuweit şi o femeie translator, ar fi acroşat un autoturism care staţiona pe partea dreaptă a carosabilului. Nu se ştie, la momentul transmiterii acestei ştiri, cine se face responsabil de producerea accidentului.

De asemenea, nu se cunoaşte dacă maşina oprise pe partea dreaptă pentru a trece coloana oficială sau era staţionată.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza