Ministrul Igaş, întâlnire - fulger la Cluj

Ministrul Igaş, întâlnire - fulger la Cluj
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a descins azi de urgenţă la Cluj, unde s-a întâlnit cu şefii structurilor clujene din subordinea ministerului.

La Cluj a venit şi şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Marcel Lucaciu.

La întâlnirea de la Instituţia Prefectului, Igaş le-a cerut şefilor de armă să manifeste atenţie şi rigoare în evaluarea subordonaţilor. „Cei care au avut o activitate bună merită calificative de bine şi foarte bine, însă cei care au avut o activitate mai ştearsă să primească la finalul anului calificative care să reflecte acest lucru", a cerut ministrul, conform unui comunicat de presă al ministerului, unde nu se precizează dacă întâlnirea de astăzi are legătură cu cercetarea adjuncţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, în scandalul în care omul de afaceri Călin Stoia, arestat preventiv, a părăsit arestul pentru un tratament medical.

"A fost o vizită de lucru, pentru că trecea prin Cluj a dorit o întâlnire scurtă cu şefii de structuri", a explicat prefectul Florin Stamatian, pentru ziuadecj.ro. El spune că a vorbit aseară cu ministrul, la telefon, "şi eu i-am convocat aseară pe şefii de structuri, le-am spus că ne vedem azi la zece". El a adăugat că situaţia de la IPJ Cluj, unde sunt cercetaţi cei doi adjuncţi dar şi şeful Arestului preventiv, nu a fost luată în discuţie. "Domnul Păcurar (şeful IPJ Cluj-n.red.) şi-a prezentat activitatea şi a spus ce va cuprinde bilanţul anual. A zis că mai au probleme cu mica infracţionalitate", a mai spus Stamatian.


"Pe tot parcursul anului ministrul a avut, constant, întâlniri de lucru în judeţe cu şefii structurilor MAI pentru a analiza activitatea fiecărei Arme în parte", se arată în comunicatul ministerului.

 

Comenteaza