Ministrul Turismului dezminte posibila demisie a lui Emil Boc din funcţia de premier

Ministrul Turismului dezminte posibila demisie a lui Emil Boc din funcţia de premier
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a dezminţit astăzi varianta demisiei lui Emil Boc din funcţia de premier, după ce acesta a câştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte a PDL.

„Nu există acum nici o discuţie despre schimbarea premierului. Vom face o analiză în perioada următoare să vedem cum este mai bine pentru partid, dar nu văd sensul acum (al înlocuirii primului-ministru Emil Boc, n.red.)", a precizat Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru realitatea.net.

„Acum când am terminat de luat toate măsurile negative, am adoptat Codul Muncii, am ieşit din recesiune, nu văd de ce ar trebui să vorbim despre un alt premiee", a adăugat Udrea, conform sursei citate.

Varianta înlocuirii premierului cu un tehnocrat a fost enunţată de preşedintele Traian Băsescu, acum câteva luni, potrivit sursei citate, iar ulterior unele medii din presă au avansat ideea conform căreia premierul ar urma să fie schimbat în caz că va câştiga alegerile pentru preşedinţia PDL.

 

Comenteaza