Reacţia lui Voiculescu după demisia profesorului clujean Răzvan Cherecheș: "Poate am avut așteptări diferite"

Reacţia lui Voiculescu după demisia profesorului clujean Răzvan Cherecheș: "Poate am avut așteptări diferite"

Profesorul de sănătate publică Răzvan Cherecheș a anunțat joi că demisionează din funcția de consilier onorofic al ministrului Sănătății. Care a fsot prima reacţie a lui Vlad Voiculescu la auzul veştii?

"Este vorba despre un consilier onorofic. Am toată aprecierea pentru Răzvan Cherecheș. Poate am avut așteptări diferite. A fost un consilier cu care ne-am sfătuit, poate nu destul de des. Din afară, lucrurile mi se par mai simple. E o echipă solidă la Ministerul Sănătății și lucrul acesta va dăinui. Cu domnul profesor ne vom sfătui în continuare", a reacţionat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după demisia profesorului UBB Răzvan Cherecheș. 

Răzvan Cherecheș a anunțat joi că a plecat din funcția de consilier onorofic al ministrului Sănătății, susținând că a încercat să ajute, să vină cu sfaturi și sugestii, dar a descoperit că funcția sa este literal una onorifică.

”Nu consider că este cazul să rămân într-o funcție (chiar și una onorifică) dacă mă simt inutil”, a explicat Răzvan Cherecheș, care este al doilea membru al echipei lui Vlad Voiculescu care decide să-și părăsească funcția, după purtătorul de cuvânt, Bogdan Oprea.

Comenteaza